Manifestacija kulturne razmjene mladih iz Kine i zemalja SIE održano na Sveučilištu Tsinghua

Manifestacija kulturne razmjene mladih iz Kine i zemalja srednje i istočne Europe (SIE) održana je 22. rujna na Sveučilištu Tsinghua u zajedničkoj organizaciji Sveučilišta Tsinghua i Sveučilišta Eotvos Lorand iz Mađarske. Nastavnici i studenti sa sedam sveučilišta povećali su međusobno razumijevanje kroz kulturne i umjetničke razmjene. Yang Bin, potpredsjednik Sveučilišta Tsinghua i Imre Hamar, potpredsjednik Sveučilišta Lorand, nazočili su svečanosti otvaranja manifestacije.

Yang Bin je rekao kako je Sveučilište Tsinghua oduvijek pridavalo veliku pozornost suradnji sa zemljama SIE. U budućnosti će Tsinghua nastaviti održavati duboko i blisko prijateljstvo s partnerskim sveučilištima u zemljama SIE.

Posebna predstavnica Ministarstva vanjskih poslova Kine Jiang Yu rekla je kako je mehanizam suradnje Kine i zemalja SIE pokrenut prije 10 godina i suradnja na različitim poljima postiže plodonosne rezultate, pružajući korisnu platformu za razvoj odnosa i prijateljsku suradnju između Kine i zemalja SIE.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.