Xi naglasio napredovanje prema novoj pobjedi socijalizma s kineskim obilježjima

Kineski predsjednik Xi Jinping u utorak je naglasio usklađene napore za odlučno kretanje prema novoj pobjedi socijalizma s kineskim obilježjima.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, navedeno je rekao prilikom posjeta izložbi o velikim postignućima Partije i države u proteklom desetljeću.

Xi je naglasio kako je od 18. Nacionalnog kongresa KPK-e 2012. Centralni komitet KPK-e ujedinio i vodio cijelu partiju, zemlju i narod u rješavanju mnogih izazovnih problema koji su dugo bili na dnevnom redu, ali nikada nisu riješeni, ostvarujući mnoga postignuća koja su se ticala budućnost nacije te nadvladavajući mnoge političke, gospodarske, ideološke i prirodne rizike, izazove i iskušenja.

Povijesna postignuća i pomaci ostvareni su u državnim i partijskim zalaganjima, opremivši zemlju boljim institucijama, čvršćim materijalnim temeljima i aktivnijim načinom razmišljanja za ostvarivanje nacionalnog preporoda, dodao je Xi.

Pozvao je na veće napore u podizanju javne svijesti o strateškim mjerama, transformativnim praksama, pomacima i značajnim postignućima u proteklom desetljeću. Također je pozvao na bolje razumijevanje značaja dubokih promjena tijekom ovog razdoblja u povijesti KPK-e, Nove Kine, reforme i otvaranja te razvoja socijalizma i kineske nacije, kako bi cijela Partija, država i narod zadržali povijesno povjerenje i ojačali povijesnu inicijativu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.