Musk se ponovno predomislio i spreman je kupiti Twitter po originalnoj cijeni od 44 milijarde dolara

Milijarder Elon Musk predložio je nastavak svoje prvotne ponude od 44 milijarde dolara za kupnju Twittera, pokazalo je podnošenje vrijednosnih papira u utorak, signalizirajući kraj pravne bitke koja je mogla prisiliti Muska na plaćanje.

Sporazum bi najbogatiju osobu na svijetu stavio na čelo jedne od najutjecajnijih medijskih platformi i okončao bi višemjesečne parnice koje su naštetile Twitterovoj robnoj marki i povećale Muskovu reputaciju osobe sklone čudnom ponašanju.

Vijest je stigla uoči dugo očekivanog sučeljavanja između Muska i Twittera u kancelarskom sudu u Delawareu 17. listopada, u kojem je tvrtka za društvene medije trebala zatražiti nalog koji Muska upućuje na sklapanje posla vrijednog 44 milijarde dolara.

Musk je u ponedjeljak poslao Twitteru pismo u kojem je rekao da namjerava nastaviti s dogovorom prema izvornim uvjetima ako sudac iz Delawarea prekine postupak. Izvor upoznat s Twitterovom ekipom rekao je Reutersu da je na sudskom ročištu u utorak ujutro sudac zatražio da mu se dvije strane jave navečer.

Foto: VCG

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.