25. Osječki jesenski sajam od 14. do 16. listopada

Poslušajte radijsku emisiju u kojoj gostuje direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović.

Već četvrt stoljeća, Osječki sajam organizira iznimno zanimljivu i bogatu sajamsku priredbu – OSJEČKI JESENSKI SAJAM, koji se ove godine održava od 14. – 16. listopada 2022. Programski sadržaj izlaganja i prodaje obuhvaća robe i usluge iz domene poljoprivrede, prehrane, obrtništva, graditeljstva i stanovanja, s osobitim naglaskom na domaćim, autohtonim proizvodima naše regije.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Osječkobaranjske županije i Grada Osijeka.

U organizacijskom smislu, u sastavu sajamske priredbe, održat će se poslovni događaji: 9. 1zložba ženskog poduzetništva – pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije – 6. Izložba braniteljskog poduzetništva – pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grupna izložba mađarskih gospodarstvenika i bilateralni susreti mađarskih i hrvatskih gospodarstvenika – pod pokroviteljstvom Vlade Republike Mađarske, Veleposlanstva Republike Mađarske, u suradnji s CED Osijek.

Sajmovi su osim poslovnih susreta ponude i potražnje, izvrsna prigoda i za promocijsko edukativne i savjetodavne aktivnosti, u čemu svjedoči i organizacija događaja:

Medni doručak – u svrhu promocije proizvodnje i konzumacije meda iz hrvatskih pčelinjaka, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, HAPIH-om, Udrugom Pčela, Kulturnim centrom i Ugostiteljsko-turističkom školom, 14. 10. 2022.

Predavanje s temom o pčelarstvu – 14. 10. 2022. u organizaciji Udruge Pčela – najstarije pčelarske udruge – sa 145 godina postojanja u ovom dijelu Europe

Radionice uz društvenu igru ,,Zemlja rizika”, uz koju će se učenicima pojasniti i približiti osnovni pojmovi o rizicima i kako svaki pojedinac može sudjelovati u smanjenju rizika i očuvanju prirode i okoliša u organizaciji MUP-a

Prigoda je to i za grupno predstavljanje gospodarstvenika općina i gradova naše županije i regije, koji prema već tradicionalnom interesu svojih poduzetnika, rezerviraju izložbeni prostor za prezentaciju i izlaganje, te čine dodatni poticaj i napor u promicanju i podršci gospodarskih aktivnosti kako svoje sredine, tako i regionalne suradnje, čime direktno pridonose razvoju poduzetništva svoje lokalne zajednice.

Nedvojbeno, sve upućuje na zaključak da je sajam, unatoč suvremenoj digitalnoj komunikaciji, nezamjenjiv i vrlo učinkovit tržišni alat i iznimno vrijedan poslovni događaj.

Ulaz na sajam je kao i svih prethodnih godina slobodan, te upućujemo poziv posjetiteljima da svakako posjete sajamsku priredbu 25. Osjwečki jesenski sajam, od 14.16. 10. 2022., na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku. Radno vrijeme za posjetitelje je 10 do 19 sati.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.