Svečano otvoren 25. Osječki jesenski sajam

  

Sajam je svečano otvorila Marija Vučković, ministrica poljoprivrede, a otvorenju su nazočili Goran Ivanović, izaslanik predsjednika Hrvatskog Sabora i Ivan Anušić, župan Osječko-baranjske županije. Zamjenica Crnković se ujedno prvi put susrela s novim konzulom Generalnog konzulata Mađarske u Osijeku, dr. Császár Zoltánom.

Crnković naglašava da smo iznimno ponosni što se u Osijeku već četvrt stoljeća njeguje tradicija održavanja Osječkog jesenskog sajma. Sajamska priredba je, kao i inače, programski bogata te obuhvaća čitav spektar gospodarskih područja – poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju, a sve s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja.

Uz brojne prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je uvijek prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava svih dionika. S ponosom mogu reći da su ove godine inkorporirane i izložbe kako ženskog tako i braniteljskog poduzetništva, a nije izostala ni međunarodna komponenta, dodaje Crnković. U suradnji s Veleposlanstvom Republike Mađarske u Hrvatskoj dogovoren je zajednički nastup i prezentacija mađarskih gospodarstvenika, uz B2B sastanak s hrvatskim gospodarstvenicima.

više na: https://www.osijek.hr/svecano-otvoren-25-osjecki-jesenski-sajam/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.