Povećanje kvalitete i dostupnosti usluga Crvenog križa

U organizaciji Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije u Kulturnom centru Osijek održana je Uvodna konferencija projekta „Pomozi – podrška i oblikovanje modaliteta odgovora na zajedničke izazove“. Projekt se provodi u okviru natječaja Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice koji financira Europski socijalni fond iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a Osječko-baranjska županija je jedan od partnera zajedno sa svim lokalnim društvima Hrvatskog Crvenog križa s područja županije.

Danas je ujedno provedena i jedna od aktivnosti u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa koji se obilježava 13. listopada. Naime, pred početak Konferencije djelatnici Područnog ured Civilne zaštite Osijek pripremili su izložbu fotografija vezanih uz aktivnosti sustava Civilne zaštite u katastrofama.

Više na: https://www.obz.hr/index.php/component/k2/item/3443-povecanje-kvalitete-i-dostupnosti-usluga-crvenog-kriza-i-kroz-eu-projekt

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.