Put modernizacije u kineskom stilu nužan je za jačanje države

Prema Izvješću s 20. Nacionalnog kongresa KPK-a, generalni sekretar Xi Jinping više je puta spomenuo modernizaciju u kineskom stilu, a nazočni izaslanici smatraju da je put modernizacije u kineskom stilu nužan i ispravan za izgradnju jače države. Ovaj je put, osim što je pravedan i ispravan, također stabilan i uspješan.

Izaslanik Lu Binghui rekao je da modernizacija u kineskom stilu ima ulogu središnje poveznice, jer je ključna točka za razdoblje sljedećeg petogodišnjeg razvojnog plana, čak i duže.

Izaslanik Fang Qin rekao je da modernizacija u kineskom stilu koordinira materijalnu i psihološku civilizaciju, što je u skladu s misijom „kulturnog pouzdanja“ KPK-e. Trebamo izvući dragocjenosti iz 5000-godišnje kineske civilizacije te bolje razviti socijalističku kulturu i obogatiti psihološki život kineskog naroda.

Izaslanica Wu Shuxiang rekla je da modernizacija u kineskom stilu za radnike na osnovnoj razini znači veću učinkovitost upravljanja. Uz rast životnog standarda, treba uspostaviti radni standard koji će zajamčiti ugodan život i obnovu gradova. Treba ju shvatiti kao pitanje koje izravno utječe na narod i tiče se njegovih najosnovnijih interesa.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.