Xi Jinping predsjedavao drugim zasjedanjem Predsjedništva 20. Nacionalnog kongresa KPK-e

Drugo zasjedanje Predsjedništva 20. Nacionalnog kongresa KPK-e održano je 18. listopada poslijepodne. Xi Jinping je predsjedavao zasjedanjem.

Na zasjedanju je odlučeno da će se na raspravu raznim delegacijama predati Nacrt Rezolucije o Izvješću 19. saziva Centralnog komiteta KPK-e, Nacrt Rezolucije o Radnom izvješću Središnjeg povjerenstva za disciplinske inspekcije 19. saziva Centralnog komiteta KPK-e i Nacrt rezolucije o amandmanima Statuta KPK.

Chen Xi, zamjenik glavnog tajnika Kongresa, obrazložio je predložene popise kandidata članova, zamjenskih članova i kandidata članova Središnjeg povjerenstva za disciplinske inspekcije 20. saziva Centralnog komiteta.

Na zasjedanju su predloženi i usvojeni popisi kandidata za članove i zamjenske članove 20. saziva Centralnog komiteta i kandidata za članove Središnjeg povjerenstva za disciplinske inspekcije te su predani na raspravu raznim delegacijama.

Na zasjedanju je nakon rasprava raznih delegacija usvojen i izborni proces Kongresa, kao i popisi kandidata za nadglednike i generalnog nadglednika glasovanja, koji će biti usvojeni prije izbora.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.