Kineski laboratorij za istraživanje dubokog svemira zapošljava mlade stručnjake

Kineski laboratorij za istraživanje dubokog svemira pokrenuo je zapošljavanje u kampusima kako bi privukao više mladih stručnjaka koji će se posvetiti kineskom istraživanju dubokog svemira, priopćila je Kineska nacionalna svemirska uprava.

Sjedište laboratorija, kojeg su osnovali Kineska nacionalna svemirska uprava, pokrajina Anhui i Sveučilište znanosti i tehnologije Kine, nalazi se Hefeiju, glavnom gradu pokrajine Anhui. S radom je započeo u lipnju ove godine.

Zapošljavanje je primarno namijenjeno studentima koji će diplomirati 2023. Trideset i šest radnih mjesta u računarstvu, automatizaciji, zrakoplovstvu i umjetnoj inteligenciji otvoreno je za diplomante koji su, između ostalog, završili svemirsku znanost, zrakoplovnu znanost i tehnologiju, dizajn zrakoplova, računalstvo, umjetnu inteligenciju i automatizaciju.

Od osnutka, laboratorij provodi znanstvena i tehnološka istraživanja s fokusom na velike nacionalne projekte u istraživanju dubokog svemira, uključujući istraživanje Mjeseca i Marsa.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.