Nagrada Osječko-baranjskoj županiji za uspješnu realizaciju EU projekta

Na konferenciji „EU fondovi 2021.-2027.“ koja se u organizaciji Hanza Medije, Župan.hr-a, Hrvatske zajednice županija i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, organizira treću godinu za redom dodijeljene su i nagrade za najbolji županijski EU projekt.

Na konferenciji su predstavljene Nove prilike iz EU fondova 2021.-2027., Sporazum o partnerstvu između EU i RH za financijsko razdoblje 2021.-2027., Nove prilike za potpomognuta i brdsko-planinska područja te otoke, Europsku teritorijalnu suradnju i aktualni natječaji.

Održana je i panel rasprava s prošlogodišnjim pobjednicima izbora za najbolji EU projekt pod nazivom „Kako EU fondovi mijenjaju lokalne sredine?“ nakon čega je uslijedila svečana dodjela nagrada za „Najbolji županijski EU projekt 2022.“

Prve godine izbora u finalu je bio 21 projekt, prošle godine 32, a ove godine za titulu najboljega natječe se čak 37 projekata koji su provedeni i/ili završeni u prethodne dvije godine, odnosno u 2020. ili 2021. godini, zaključno sa 31. siječnja 2022. godine.

Pobjednici su se birali u pet kategorija: Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos poduzetništvu, te zasebnoj kategoriji – izboru građana.

Osječko-baranjska županija nominirala je dva projekta, Učimo zajedno 4 u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici te projekt Amazon of Europe Bike Trail u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji.

Više pročitajte na: https://www.obz.hr/index.php/k2-listing/item/3465-jos-jedna-nagrada-osjecko-baranjskoj-zupaniji-za-uspjesnu-realizaciju-projekta

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.