Predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Vladimir Ham u ime osječkog gradonačelnika Ivana Radića pozdravio je sudionike Međunarodnog interdisciplinarnog 2. Kongresa Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek: „Izazovi obrazovanja“.

Nakon uspješno organiziranog i održanog prvog kongresa na temu „Interdisciplinarnost u teoriji i praksi“, koji je okupio 44 izlagača iz četiriju zemalja, optimistično se krenulo u realizaciju drugog kongresa Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek. Iznimno je pohvalno što su se Centar i njegovi članovi odvažili ići ukorak sa znanstvenim i stručnim trendovima, dodaje Ham, i za temu ovogodišnjeg kongresa odabrali temu „Izazovi obrazovanja“ koja je uvijek aktualna i potrebna, posebice danas kada se obrazovanje suočava s nebrojenim i potpuno novim izazovima.

Više pročitajte na: https://www.osijek.hr/odrzan-medunarodni-interdisciplinarni-2-kongres-centra-za-interdisciplinarna-istrazivanja-filozofskog-fakulteta-osijek-izazovi-obrazovanja/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.