Zagreb ugostio Hrvatsko-kineski poslovni forum

Foto: VCG

Preko 40 predstavnika tvrtke prisustvovalo je Hrvatsko-kineskom poslovnom forumu, prvom u tri godine, održanom prošlog petka u Zagrebu

Obraćajući se forumu, Tomislav Radoš, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore, naglasio je važnost bilateralne gospodarske suradnje i trgovine između Hrvatske i Kine.

“Već dugi niz godina kineski ulagači pokazuju interes za ulaganje u Hrvatsku”, rekao je. “Uložili su u logistički i prometni sektor i prepoznali su geostrateški položaj hrvatske.”

“Kontakti licem u lice ključni su u uspostavi čvrstog poslovnog partnerstva. Nadam kako da će se sve putničke aktivnosti između dviju zemalja uskoro vratiti u uobičajeni tempo”, rekao je Radoš, ponavljajući odlučnost komore u jačanju bilateralne suradnje.

Zhang Shaogang, potpredsjednik Kineskog vijeća za promicanje međunarodne trgovine i voditelj kineske delegacije, rekao je kako se nada da će predstavnici tvrtki iz obje zemlje iskoristiti forum za povećanje dubinske komunikacije i povećati uzajamno razumijevanje radi postizanja konkretnih rezultata.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.