Koordinacijski odbor MOO-a za Zimsku olimpijadu u Pekingu 2022. objavio konačno izvješće

Foto: VCG

Završno izvješće Koordinacijskog odbora Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) za Zimske olimpijske i paraolimpijske igre u Pekingu 2022. objavljeno je u utorak, detaljno opisujući postignuća i znanja stečena organiziranjem sigurnih i uspješnih igara.

Predsjednik MOO-a Thomas Bach rekao je: “Uspjeh, veliko gostoprimstvo Kine i kineskog naroda te učinkovitost organizacijskog odbora na ovim doista iznimnim Igrama ostat će s nama zauvijek.”

Zhang Jiandong, dogradonačelnik Pekinga i izvršni potpredsjednik Organizacijskog odbora Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022., putem video veze podnio je konačno izvješće o Zimskim olimpijskim i paraolimpijskim igrama u Pekingu Izvršnom odboru MOO-a, koji je održao sastanak u utorak.

Juan Antonio Samaranch Jr., predsjednik Koordinacijskog odbora MOO-a za Zimsku olimpijadu u Pekingu 2022., pohvalio je napore Pekinga 2022. za uključivanje više ljudi u zimske sportove i postizanje održivog razvoj u smislu ponovne upotrebe mjesta, ugljične neutralnosti i korištenja vode.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.