Vodstvo KPK-e naglasilo provedbu duha 20. Nacionalnog kongresa KPK-e

Politički biro Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) tijekom je dvodnevnog sastanka o demokratskom životu koji je završio u utorak u Pekingu naglasio jačanje političke izgradnje i provedbu duha 20. Nacionalnog kongresa KPK-e.

Na sastanku, kojim je predsjedao kineski predsjednik Xi Jinping, također generalni sekretar Centralnog komiteta KPK-e, istaknuto je jedinstvo u provedbi važnih odluka i planova postavljenih na partijskom Nacionalnom kongresu.

Xi je odgovorio na primjedbe koje su iznijeli svi članovi Političkog biroa, priznajući napredak i postavljajući daljnje zahtjeve.

Rekao je kako bi Politički biro Centralnog komiteta KPK-e trebao preuzeti vodstvo u održavanju i jačanju centraliziranog, jedinstvenog vodstva partijskog Centralnog komiteta.

Komunistička partija Kine predstavlja temeljne interese ogromne većine kineskog naroda i nema vlastitih posebnih interesa, niti je ikada zastupala interese bilo koje pojedinačne interesne skupine, grupe moćnika ili povlaštenog sloja, rekao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.