Kina od optimizacije imigracijskih politika zabilježila više izlazaka i ulazaka

Foto: VCG

Kina je dnevno bilježila prosječno 501 000 izlazaka i ulazaka otkako je 8. siječnja optimizirala politike i mjere imigracijske uprave, priopćila je u utorak Nacionalna imigracijska uprava.

Broj se povećao za 48,2% nakon 8. siječnja, a imigracijske su uprave diljem zemlje od tog datuma dnevno obrađivale prosječno 341 000 potvrda za izlazak i ulazak, što je povećanje od 129,4%, rečeno je na tiskovnoj konferenciji uprave.

Više od 3200 prozora za izdavanje potvrda i 53 kanala granične kontrole na graničnim prijelazima otvoreno je nakon prilagodbe mjera imigracijske uprave, na temelju praćenja i analize ulaznih i izlaznih tokova koje provodi Nacionalna imigracijska uprava, priopćila je uprava.

Kina je 8. siječnja optimizirala politike i mjere imigracijske uprave u skladu s ublaženim mjerama odgovora na COVID-19. Optimizirane politike i mjere uključuju obnovu prihvaćanja i odobravanja zahtjeva kineskih građana za obične putovnice radi turizma i posjeta prijateljima u inozemstvu, počevši od navedenog datuma.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.