Izvršni direktori HK, Macao uputili kineske novogodišnje poruke

Glavni izvršni direktori posebnih administrativnih regija Hong Kong i Macao uputili su svoje novogodišnje poruke u subotu.

Izvršni direktor John Lee iz posebne administrativne regije Hong Kong (HKSAR) uputio je čestitke za Proljetni festival u novogodišnjoj noći, rekavši da su zečevi poput ljudi u Hong Kongu fleksibilni i otporni i neprestano teže poboljšanju.

Napominjući da je zec također simbol velike vitalnosti, Lee je rekao da se Kineska nova godina smatra najavom novog početka i nove nade za Hong Kong.

“Naše gospodarstvo nastavit će rasti, a naše turističke atrakcije bit će ispunjene posjetiteljima”, rekao je.

Ho Iat Seng, izvršni direktor Posebne administrativne regije Macao (SAR), također je u subotu uputio svoje čestitke povodom Proljetnog festivala i obećao da će nastojati otvoriti novi put u potpunoj realizaciji načela “Jedna država, dva sustava” s karakteristikama Macaa.

Vlada SAR-a Macao uložit će najveće napore kako bi nastavila optimizirati mjere odgovora na COVID-19 kako bi zaštitila živote i zdravlje stanovnika Macaa, rekao je, dodajući da će vlada raditi zajedno u jedinstvu s javnošću kako bi nastavila s potpuno normalnim gospodarskim i socijalne aktivnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.