Veliki porast online gledatelja Gala programa Proljetnog festivala 2023

Gala proljetni festival China Media Group (CMG) 2023. započeo je u 20 sati 21. siječnja u atmosferi punoj radosti, blagostanja i slavljenja.

Svečanost je kineskom narodu diljem svijeta predstavljala jedinstvenu i toplu kulturnu gozbu i poslala dobre želje sretnom Zecu.

Prema preliminarnim statistikama, u ponoć je prosječna gledanost u izravnom televizijskom prijenosu dosegnula 20,23 posto ukupnog udjela u gledanosti.

Broj korisnika online prijenosa uživo dosegnuo je 655 milijuna, što je porast od 47,7 posto u usporedbi s prošlom godinom. Ukupan broj gledatelja prijenosa vertikalnog ekrana dosegao je 179 milijuna, što je povećanje od više od 50 posto u odnosu na prethodnu godinu.

CMG je globalnoj publici emitirao ili objavio izvješća o Gala festivalu Proljetnog festivala na 68 jezika. Više od 1000 medijskih kuća iz više od 170 zemalja i regija, uključujući Sjedinjene Države, Kanadu, Francusku, Italiju, Rusiju, Japan, Brazil, Australiju, Indiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Singapur i Južnu Afriku, istovremeno je prenosilo i izvještavalo o Gala programu Proljetnog festivala.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.