Dječje kazalište na 28. Lutkarskom proljeću

Dječje kazalište Branka Mihaljevića i ove godine sudjeluje na Lutkarskom proljeću koje se održava u gradovima i mjestima Vukovarsko-srijemske županije. Ovoga proljeća razveselit ćemo mališane u Vukovaru i Vinkovcima predstavom Ludwiga Bauera u režiji Morane Dolenc „Tri mjedvjeda i gitara“. U predstavi igraju Gordan Marijanović, Areta Ćurković, Đorđe Dukić i Tena Milić Ljubić.

Predstave su na rasporedu u četvrtak, 30. ožujka u 10 i 11,30 sati u Hrvatskome domu Vukovar, te u petak, 31. ožujka u 10 i 11,30 u Gradskom kazalištu Joza Ivakić Vinkovci.

Na festivalu sudjeluje 16 profesionalnih lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade iz Hrvatske, hrvatske dijaspore te gostiju iz drugih zemalja, a izvest će čak 92 predstave u pet gradova i 20 općina Vukovarsko–srijemske županije te u gradovima Odžaku i Orašju u susjednoj BiH.

Neka ljepota lutkarske umjetnosti zasja i ovoga proljeća na radost najmlađih, a ako vas put ovih dana vodi prema istoku Hrvatske očekujemo vas na predstavama 28. Lutkarskoga proljeća. Lutkarsko proljeće organizira Umjetička organizacija Asser Savus.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.