Međunarodni sajam igračaka i darova održan u Shantouu u pokrajini Guangdong

U Shantouu u pokrajini Guangdong od 1. do 3. travnja održava se 22. Kineski međunarodni sajam igračaka i darova Shantou (Chenghai), na kojem je izloženo više od 180 000 igračaka i srodnih proizvoda 550 robnih marki.

Okrug Chenghai u gradu Shantou poznat je kao “prijestolnica igračaka i darova u Kini”. Trenutno je Shantou dom više od 50 000 tvrtki za proizvodnju i promet igračkama, koje pokrivaju cijeli industrijski lanac nabave sirovina, istraživanja, razvoja i dizajna, stvaranja intelektualnog vlasništva, proizvodnje i trgovine.

Na sajmu se okupilo više od 9000 profesionalnih domaćih i međunarodnih kupaca i 100 vodećih inozemnih tvrtki za e-trgovinu iz Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Njemačke, Francuske, Rusije, Bjelorusije, Argentine, Južne Koreje, Singapura i drugih zemalja, kako bi pronašli mogućnosti za suradnju. Potpisali su ugovore s lokalnim dobavljačima, s ukupnom iskazanom namjerom od 10,8 milijardi juana (1,57 milijardi dolara).

Osim sajma u Shantouu, održava se i 15-dnevna internetska izložba koja će pomoći izlagačima u traženju više poslovnih prilika putem prijenosa uživo. Kupci mogu pregovarati putem registracije, internetskog odabira uzoraka i podnošenja upita.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.