Obilježen Dan gradske četvrti Industrijska četvrt

Obilježen je Dan Gradske četvrti Industrijska četvrt, Dan Temeljnog ogranka „Sveti Josip Radnik“ Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Crkveni god Župe svetog Josipa Radnika.

Tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen žrtvama Domovinskog rata kod Spomen-obilježja u Drinskoj ulici. U sklopu obilježavanja, u dvorcu “Mačkamama”, održana je i svečana sjednica kojoj su prisustvovali predstavnici Grada Osijeka na čelu s predsjednikom Gradskog vijeća Tihomirom Florijančićem, dragovoljci i branitelji, ugledni građani, te članovi Vijeća Gradske četvrti Industrijska četvrt.

Programom prioriteta za održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture GČ Industrijska četvrt za 2023. godinu osigurano je 72 tisuće eura. U protekloj je godini izvršena sanacija dotrajalih nogostupa u Ramskoj ulici, a planirana je i sanacija nogostupa u Parku Mačkamama te u Zrmanjskoj ulici.

U 2022. godini obnovljene su Murska i Ilovska ulica, dok je u Dragonjskoj ulici obnovljen nogostup, a uloženo je i u obnovu te postavljanje javne rasvjete u ulicama Čikolska, Vrbaska, dio Zapadnog predgrađa od broja 24 do pružnog prijelaza kao i na pravcu prometnog koridora Zapadno predgrađe do Industrijske zone. Za navedene projekte ukupno je utrošeno oko 100 tisuća eura.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.