Pripremni radovi u punom jeku za 6. CIIE

Pripreme su u punom jeku za 6. China International Import Expo (CIIE), koji će se održati izvan mreže od 5. do 10. studenoga u Šangaju, prema lokalnim vlastima na konferenciji za novinare u subotu.

Ugovoreno područje poslovnog sajma premašilo je 260.000 četvornih metara, pokrivajući sektore uključujući hranu i poljoprivredne proizvode, automobile, inteligentne industrije i informacijsku tehnologiju, robu široke potrošnje, medicinsku opremu i proizvode za zdravstvenu njegu te trgovinu uslugama, prema Fang Huiju, generalnom direktoru odjel CIIE Nacionalnog izložbenog i kongresnog centra (Shanghai) Co., Ltd.

Do sada je za 6. CIIE najavljeno više od 300 izlagača, a sve su to tvrtke i organizacije koje su prijavljene i imaju relativno velike izložbene površine.

6. CIIE nastavit će izvanmrežnu državnu izložbu, kaže Cui Ying, direktor odjela za zapošljavanje izlagača China International Import Expo Bureau. Globalne promotivne aktivnosti za 6. CIIE već su održane u više od 10 zemalja i regija u Aziji, Africi, Europi i Oceaniji, a još ih slijedi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.