“Nacionalna baza podataka popularne znanosti za hitne slučajeve” koju će zajedno izraditi Ministarstvo upravljanja hitnim situacijama i CMG

U petak je u Pekingu održano potpisivanje okvirnog sporazuma o strateškoj suradnji između kineskog Ministarstva za upravljanje hitnim situacijama i China Media Group (CMG), kao i ceremonija pokretanja zajedničkog projekta pod nazivom ” Nacionalna baza podataka popularne znanosti za hitne slučajeve “.

Projekt će koristiti sve medijske kanale za pružanje razumljivih, prihvatljivih i operabilnih informacija javnosti kako bi im se pomoglo u poboljšanju znanja i sposobnosti za prevenciju i odgovor na hitne situacije.

Shen Haixiong, zamjenik ministra Odjela za promidžbu Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik CMG-a, rekao je u govoru da je s teškim poplavama koje su se nedavno dogodile u dijelovima Kine, kineski predsjednik Xi Jinping pridao veliku važnost prevenciji i pomoći u poplavama. naporima i donio niz važnih uputa za osiguranje sigurnosti života ljudi i imovine te ukupne stabilnosti društva.

Shen je rekao da su ministarstvo i CMG potpisali okvirni sporazum o strateškoj suradnji, produbili mehanizam suradnje i koordinirali hitne vijesti i smjernice javnog mnijenja. To su praktične radnje u provedbi duha važnih smjernica Xija, dodao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.