Xi odgovara na pismo Američko-kineske udruge za razmjenu mladih i studenata, prijateljskih osoba iz američke države Washington

Foto: VCG

Kineski predsjednik Xi Jinping nedavno je odgovorio na pismo Američko-kineske udruge za razmjenu mladih i studenata i prijateljskih osoba iz svih sfera života u američkoj državi Washington.

U svom odgovoru, Xi je zahvalio autorima pisma na dobrim željama za Kinu da bude domaćin 31. ljetnih Svjetskih sveučilišnih igara Međunarodne sveučilišne sportske federacije (FISU) u Chengduu i Azijskih igara u Hangzhouu.

Napominjući da je sport veza koja promiče prijateljstvo među narodima, Xi je rekao da su zajedničkim naporima svih strana uspješno održane moderne, sigurne i sjajne Chengdu FISU igre.

Kineska vlada i narod imaju puno povjerenje u domaćinstvo veličanstvenih Azijskih igara u Hangzhouu, dodao je Xi.

Nada i temelj kinesko-američkog odnosa leži u ljudima, a njegova budućnost leži u mladima, naglasio je Xi, dodajući kako se nada da će se više mladih iz Kine i Sjedinjenih Država moći upoznati, ići zajedno naprijed, postati generacijski veleposlanici bilateralnog prijateljstva i kontinuirano ubrizgavati poticaj razvoju bilateralnih veza.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.