Najviši kineski zakonodavac sastao se s dužnosnicima Boao foruma za Aziju i globalnim poduzetnicima

Najviši kineski zakonodavac Zhao Leji sastao se u srijedu u Boaou u južnoj kineskoj pokrajini Hainan s članovima upravnog odbora Boao Foruma za Aziju (BFA-a), nekoliko predstavnika savjetničkog vijeća BFA-a i strateškim partnerima.

Tema ovogodišnje godišnje konferencije BFA-a — “Azija i svijet: Zajednički izazovi, zajedničke odgovornosti” — u skladu je sa zajedničkim problemima međunarodne zajednice i ima veliki praktični značaj, rekao je Zhao, predsjednik Nacionalnog odbora Svekineskog narodnog kongresa (SNK-a).

“Kina će svijetu pružiti više novih prilika kroz vlastiti novi razvoj i nastaviti podržavati razvoj BFA-a”, rekao je Zhao, izrazivši nadu da će forum dati veći doprinos miru i razvoju u Aziji i svijetu u cjelini.

Predsjednik BFA-e Ban Ki-moon i drugi predstavnici koji su sudjelovali na sastanku pohvalno su govorili o konceptu izgradnje zajednice koja dijeli budućnost za čovječanstvo i nizu globalnih inicijativa koje je predložila Kina te su izrazili spremnost pridonijeti razvoju foruma te jedinstvu i suradnji svih strana.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.