Kineski politički savjetnici raspravljaju o poticanju poslovnog okruženja utemeljenog na zakonu

Nacionalni odbor Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća (SNPSV-a), najvišeg kineskog političkog savjetodavnog tijela, održao je u petak dvotjedne konzultacije kako bi raspravio promicanje poslovnog okruženja utemeljenog na zakonu.

Sjednicom je predsjedao Wang Huning, član Stalnog odbora Političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Nacionalnog odbora CP SNPSV-a.

Naglašavajući važnost iskorištavanja uloge SNPSV-a kao specijaliziranog savjetodavnog tijela, Wang je pozvao političke savjetnike da se usredotoče na ključna pitanja, provedu dubinska istraživanja i osmisle ciljana i učinkovita rješenja i prijedloge za poboljšanje razvoja zakona poslovno okruženje.

Na skupu je govorilo deset članova Nacionalnog odbora SNPSV-a, koji su izrazili potrebu za daljnjim unapređenjem i optimizacijom zakonodavstva vezanog uz poslovno okruženje, jačanjem pravosudnih jamstava i promicanjem stabilnog, transparentnog poslovnog okruženja temeljenog na procedurama i predvidljivom pravu. Pozvali su i na jačanje sustava socijalnog kreditiranja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.