HUS-ovci osvojili 3 zlata, 4 srebra i broncu na Europskom kupu u tajlandskom boksu

Kristalna dvorana u Zrenjaninu ( Srbija) bila je domačin Europskog kupa u TAJLANDSKOM BOKSU na kojem je nastupilo oko 100 boraca iz 11 zemalja.

Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu.

Zlatom su se okitili Kristijan Gojković kadet -40kg. pobjedom u finalu protiv Slovenca, Glieb Starovoitov mlađi junior -54kg. pobjedom u finalu protiv Bugara, Ivano Đevlan junior-75kg pobjedom protiv Srbina. Srebro je pripalo: Ivan Kraljević mladi junior -51kg poraz u finalu od Srbina, Ana Lončarić mlađi junior -66kg poraz u finalu od Grka, Lana Švitek juniorka -64kg poraz u finalu od Slovenke, Mia Ištuk mlađa seniorka -67kg poraz u finalu od Slovenke. Broncu je osvojio Robert Romanik senior -91kg. poraz u polufinalu od Rumunja. Za najboljeg borca turnira proglašen je Sašo Vorkapić iz Slovenije.

Borce su vodili Zvonko Borbaš koji je u ime saveza primio zahvalnicu od predsjednika Srpske asocijacije Slaviše Janjuša, te treneri Alen Borbaš, Matej Babić i Josip Jurić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.