Kompanija Zhongya Nekretnine ponudila je 14 milijuna kuna za bivšu Političku školu u Kumrovcu, tzv. “Hotel Zagorje”. Ponuda je prihvaćena, a načelnik Kumrovca sad očekuje gospodarski i turistički procvat mjesta.

Hotel Zagorje, ukupne građevinske bruto površine 11.310,00 četvornih metara, raspoređene na četiri etaže i bruto volumena 34.464,20 metara kvadratnih prodan je. Jedini ponuđač bila je tvrtka Zhongya Nekretnine. Ponudila je 14.095.400 kuna.

Sretni smo jer oni imaju viziju razvoja cijele infrastrukture, projekte rade već mjesecima. Radi se o firmi koja je usko povezana s gospođom Jiang Yu, a koja je nedavno bila i ovdje. Politička škola bit će namijenjena kongresnom turizmu, a planova za daljnji razvoj je još puno – kazao nam je načelnik Kumrovca Robert Šplajt.

Tvrtka Z-Run Well Ton Development u Hrvatskoj je osnovana prošle godine, uz Yu Jiang, kao osnivačicu, direktor je Mario Rendulić . Taj se lobist do sad spominjao kao veliki promotor zračne veze između Kine i Zračne luke Zadar, figurirao je i kao budući predsjednik Nadzornog odbora zadarske Luke, no umjesto njega je izabran kineski biznismen Fan Yang, koji se u Kanadi bavi nekretninama.

– Izvor 24sata.hr

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.