Projekcija filma „BOŽJI OKLOP“ (“Armour of God”) Jackieja Chana na izvornoj lokaciji snimanja – u Motovunu!

Nakon 30 godina Jackie Chan će ponovo trčati ulicama i izvoditi vratolomije po motovunskim zidinama!

1986. godine u Hrvatskoj je snimljena jedna od najvećih uspješnica kineske kinematografije – film „Božji oklop“ u režiji oskarovca Jackieja Chana, koji igra i glavnu ulogu.

Jedna od lokacija na kojima je snimljen Chanov film je i Motovun.

U sklopu projekta „Istra u kadru – film na izvornoj lokaciji“, 14. lipnja 2019., u Motovunu će se prikazati „Božji oklop“, film prepun humora, akcije i opasnih vratolomija, svojstvenih samo Jackieju Chanu.

Projekcija je za sve posjetitelje besplatna, a održat će se na motovunskom trgu (Trg Andrea Antico) 14. lipnja s početkom u 21 sat.

Projekciji će prethoditi koncert puhačkog orkestra „KUD-a Matka Laginje“ (Fan club KUD Matka Laginje SV.LOVREČ) iz Lovreča s repertoarom filmske glazbe te izložba plakata i fotografija sa seta, u galeriji „Pet kula“.
Projekt “Istra u kadru-film na izvornoj lokaciji” provodi se uz podršku Visit Istria (Turistička zajednica Istarske županije), Visit Motovun (Turistička zajednica Općine Motovun), Motovun Film Festivala i Udruga fotografa Fotovun.

O FILMU:
HR “Božji oklop” / ENG “Armour of God”/ CHN “Lung hing foo dai”
1986. ‧ Akcijski film/Pustolovni film ‧ 1 h 37 m
Redatelji: Jackie Chan, Eric Tsang
Autor glazbe: Michael Lai
Glumci: Jackie Chan, Alan Tam, Rosamund Kwan

Zloglasna sekta želi se domoći blaga – Božjeg oklopa. S obzirom na to da dio blaga posjeduje kolekcionar Bannon (Božidar Smiljanić), vođa sekte traži od Chana da pribavi ostatak blaga, u zamjenu za njegovu bivšu djevojku Lorelei (Rosamund Kwan), koju sekta drži kao taoca. Chan stiže u Europu te s Alanom (Alan Tam), svojim nekadašnjim prijateljem, a današnjim Loreleinim zaručnikom, moli kolekcionara da im ustupi blago kako bi spasili djevojku. No, ne ide sve po planu…
Chan se mora vraški potruditi da spasi Lorelei i preuzme blago: u Motovunu Jackieja napadaju pripadnici sekte, a u Zagrebu riskira život.

Tko je izvukao deblji kraj, saznat ćete u petak, 14. lipnja, u Motovunu!

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.