Dani hrvatskog turizma najveći su skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj koji okuplja gotovo 2000 sudionika.

Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18 i 30 sati u dvorcu Eltz u Vukovaru.

Ovogodišnji središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma, održat će se od 2. do 4. listopada na području Slavonije. U višednevnom radnom djelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je i tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade Republike Hrvatske te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

Organizatori ovog najznačajnijeg godišnjeg događanja takvog tipa u Hrvatskoj su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava 4. listopada s početkom u 20.05 sati uz televizijski prijenos.

/Hrvatska turistička zajednica/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.