Zbor mladih Preslavnoga Imena Marijina poziva na audiciju za prijam novih članova u prostorije pastoralnoga centra donjogradske župne crkve (Crkvena 34) u srijedu 2. listopada i nedjelju, 6. listopada u 19,30 sati.

Kako je riječ o zboru koji okuplja mlade vjernike srednjoškolce, studente i radničku mladež audiciji mogu pristupiti svi željni pjevanja duhovne glazbe u dobi od 14 do 30 godina. Kako doznajemo od zborovođe Jure Smajića za audiciju se nije potrebno prethodno pripremati, a sastojat će se kao i prijašnjih godina od razgovora s kandidatom te kratke provjere sluha i ritma.

Podsjetimo da su pimovci jedan od najvećih zborova mladih naše nadbiskupije te da osim redovitoga pjevanja na večernjoj nedjeljnoj Sv. misi priređuju brojne koncerte sakralnog, ali i popularnog duhovnog karaktera. Uz mnogobrojne suradnje s različitim glazbenim skupinama nerijetko gostuju kod prijateljskih zborova pa su tako ovu 23. sezonu započeli sudjelovanjem na 7. smotri zborova u Slavonskome Brodu, a nakon audicije počinju pripremati svoj tradicionalni, a ove godine i jubilarni 20. božićni koncert. Za ovu je zborsku sezonu osim koncerata potrebno naglasiti kako će pimovci gostovati i u Beču te svojim pjevanjem uveličati poznate bečke adventske svečanosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.