Od 04. do 06. listopada 2019. godine, Osječki sajam d.o.o., pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, u suradnji s HGK ŽK Osječko-baranjske županije i HOK OK Osječko-baranjske županije, organizirao je 22. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, koji se održao na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Šandora Petefija 204/a.

EKOS d.o.o. sudjelovao je u ovoj manifestaciji predstavljajući svoj djelokrug poslova i svakodnevne aktivnosti.

Bila je to prigoda da se javnosti predstavi projekt na kojem se radi – Regionalni centar za gospodarenje otpadom Orlovnjak. Djelatnici EKOS-a na ovaj su način posjetiteljima prezentirali i približili što podrazumijeva Regionalni centar za gospodarenje otpadom, te u kojoj se fazi projekt Orlovnjaka trenutačno nalazi.

Inače, program spomenute sajamske priredbe činili su poljoprivreda, prehrana, autohtoni proizvodi našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje i ekologija.

Na sajmu su na izložbenim prostorima prezentirane mogućnosti i dostignuća: pčelarske proizvodnje, ženskog poduzetništva, braniteljskog poduzetništva, dok su gospodarstvenici iz Mađarske svojim nastupom i sudjelovanjem tijekom bilateralnih poslovnih susreta s gospodarstvenicima i obrtnicima naše regije, nalazili nove mogućnosti za proširenje međunarodne robne razmjene i jačanje poslovnih i prijateljskih veza.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.