“Osijek po tvojoj mjeri” svojevrsni je natječaj koji je objavio Info-centar za mlade Osijek, a otvoren je do 4. prosinca u podne.

Mladi su pozvani da fotografijom i dvije rečenice objasne vole li svoj grad, što je u njemu dobro, što treba poboljšati i kakav grad žele.

Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba popraviti a što pohvaliti? Info-centar za mlade Osijek te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti. Uslikaj mjesta i situacije u svom gradu i uz dvije rečenice objasni što je to što treba unaprijediti. Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ako želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ako ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno“, objašnjavaju organizatori.

Fotografije i tekst mogu se poslati do 4. prosinca 2020. u podne na mail:icm@proni.hr, Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na Instagram profil (inbox). Svi ti kontakti su tu i za dodatna pitanja.
Pitanja koja mladi postave fotografijom proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka koji će se sastati s predstavnicima Grada Osijeka i pronaći odgovore na pitanja i/ili prijedloge onih koji su se javili na ovaj poziv.

Nakon toga ćeš imati priliku sudjelovati u online druženju putem kojeg će ti predstavnici Savjeta mladih te predstavnici Grada prenijeti odgovore na tvoja pitanja te te upoznati sa njihovim radom i ulogom“, ističu iz Info-centra za mlade Osijek.
Ova se aktivnost organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.