Iz Gradskog prijevoza putnika ističu kako mjere koje se odnose na javni prijevoz podrazumijevaju da je jasno istaknut najveći dopušteni broj putnika koji smije biti u prijevoznom sredstvu.

Vozači, ostali zaposlenici i putnici u javnom prometu OBVEZNI SU za vrijeme boravka u prijevoznom sredstvu koristiti medicinske maske ili maske za lice na ispravan način.
Putniku koji nema medicinsku masku ili masku za lice pružatelj usluge javnog prijevoza NE SMIJE dopustiti ulazak u prijevozno sredstvo.
Kontrolu će provoditi inspektori Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ravnateljstva civilne zaštite i Državnog inspektorata te policijski službenici.
Sukladno ranijoj Preporuci HZJZ za rad u djelatnosti javnog gradskog prijevoza putnika, GPP je osigurao sve potrebne uvjete za sigurno odvijanje javnog prijevoza, prema sljedećem:
– edukacija putnika putem plakata o mjerama zaštite od korona virusa koji su u svim vozilima GPP-a istaknuti na vidljivim mjestima
– vidljivo istaknute obavijesti o ODRŽAVANJU UDALJENOSTI OD NAJMANJE JEDNOG METRA
Pri ulasku u vozilo:
                      OBVEZNA JE DEZINFEKCIJA RUKU PUTEM DEZINFEKCIJSKIH DOZATORA!
                      OBVEZNO KORIŠTENJE  ZAŠTITNE MASKE!!!

Mole se svi sugrađani da se odgovorno ponašaju u vozilima javnog prijevoza, poštujući sve upute koje je dao HZZJ o zaštiti mogućeg širenja zaraznih bolesti u zatvorenim prostorima“, poručuju iz GPP-a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.