02. prosinca rođendan je Grada Osijeka.

Građani se mogu priključiti obilježavanju Dana grada u online kampanji “Moj Osijek”, u kojoj će svome gradu 2. prosinca čestitati osobnom čestitkom, a bit će objavljena na Facebook stranici grada.

2. prosinca, dan je kada su 1786. tri dijela Osijeka – Tvrđa, Gornji i Donji grad – postali jedna cjelina.

Pravila nagradnog natječaja „Moj Osijek“
Grad Osijek (F. Kuhača 9, 31000 Osijek, OIB: 30050049642) organizira natječaj pod nazivom „Moj Osijek“ u svrhu obilježavanja Dana Grada Osijeka kroz aktivaciju sugrađanki i sugrađana koji će vlastitim fotografijama i video zapisima čestitati 234. Dan grada Osijeka koji se obilježava 2. prosinca 2020. godine.
Natječaj će se provoditi putem Facebook stranice Grada Osijeka, a u natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe s prebivalištem ili boravištem na području Grada Osijeka koje u navedenom razdoblju uspješno podnesu autorsku fotografiju i/ili video.
Fotografija i video se prijavljuju isključivo u digitalnom obliku slanjem u Inbox Facebook stranice Grada Osijeka.
Trajanje natječaja:
Natječaj traje od 27. 11. 2020. do 5.12. 2020. Uradci se zaprimaju do 1.12.2020. do 23:00 sata, a objavljuju 2.12.2020. tijekom cijeloga dana. Zaprimljene fotografije objavit će se u zajedničkom albumu s opisom autora na Facebook stranici Grada Osijeka, dok će se video materijali objaviti na službenom You Tube kanalu Grada Osijeka. Glasovanje traje od 2.12.2020. zaključno do 5.12.2020. u 12:00 sati. Sudionici natječaja mogu poslati samo jednu fotografiju ili video uradak. Fotografija i video se prijavljuju isključivo u digitalnom obliku slanjem poruke na Facebook stranicu Grada Osijeka.
Nagrade:
Nagradu će dobiti 5 (pet) fotografija i 5 (pet) video uradaka koji na Facebook stranici Grada Osijeka (fotografije) i YouTube kanalu (video) dobiju najviše glasova, odnosno pozitivnih reakcija putem gumba Sviđa mi se/Like .
Nagradni fond uključuje deset poklon paketa poznatih osječkih tvrtki.
Proglašenje i objava:
Proglašenje najboljih fotografija i videa biti će 5.12.2020. Pobjednički uradci će biti objavljeni na Facebook stranici Grada Osijeka, a autori pobjedničkih fotografija i videa biti će kontaktirani putem Facebook profila s kojeg su iste dostavili.
Dostavom fotografija i videa sudionici natječaja prihvaćaju javnu objavu osobnih podataka za potrebe provedbe nagradnog natječaja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.