Gala za Blagdan proljeća ističe tehnologiju, jedinstvo i napredak za doček Godine vola

U četvrtak u 8 poslijepodne po lokalnom vremenu, na Kinesku staru godinu, je započela Gala za Blagdan proljeća 2021., donoseći priredbe koje sadrže najsuvremeniju tehnologiju i prepuna su nastupa zvijezda.

Gala u produkciji Kineske medijske grupe je najgledanija emisija na svijetu, a scenska koreografija na ovogodišnjoj Gali za blagdan proljeća će prvi put biti predstavljena u 8K Ultra HD video rezoluciji, također upotrebljavajući AI+VR golim okom 3D tehnologiju. Kroz posebne metode snimanja i produkcijska sredstva će donijeti izvanredno iskustvo za one koji će je gledati na TV-u ili mobilnim uređajima.

Poput mnogih drugih događanja tijekom pandemije ovogodišnja priredba također sadrži virtualne nastupe koji objedinjuju umjetnost i visoku tehnologiju. Kineska pop zvijezda Andy Lau je nastupio virtualno, pridružujući se Guan Xiaotong i Wang Yibo u kreativnoj emisiji naslovljenoj “Volovsko šepurenje” kako bi publici poželjeli sretnu i zdravu Kinesku novu godinu.

“Wushu nastup: Heroji neba i zemlje” predvođen cijenjenim wushu umjetnicima Donniem Yenom i Wu Jingom je zapanjio publiku stavljajući prirodne krajolike u pozadinu nastupa uporabom tehnologije za proširenu stvarnost.

Wushu je cijenjeni dio kineske kulture, a mnogi njegovi stilovi su uvršteni na popis nacionalne nematerijalne kulturne baštine. Prošle godine je taijiquan, oblik wushua, uvršten na UNESCO-vo popis nematerijalne kulturne baštine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.