Obilježavanje Dana planeta Zemlje na izletištu Stara Drava u Josipovcu

Predstavljanje aktivnosti „Škola u prirodi“ povodom 22. travnja, Dana planeta Zemlje u sklopu projekta „Stara Drava Josipovac 2“ bit će u četvrtak, 22. travnja 2021. s početkom u 10 sati na izletištu Stara Drava u Josipovcu.

Polaznici radionice, srednja vrtićka skupina Dječjeg vrtića Osijek podcentar Josipovac, pod stručnim vodstvom kustosica pedagoginja Muzeja likovnih umjetnosti i stručnjaka za zaštitu prirode Javne ustanove za zaštitu prirode OBŽ izrađivat će junake koji spašavaju Zemlju od onečišćenja, ekoloških kastrofa i jačanja svijesti o prirodnom okolišu.Povod radionici je obilježavanje Dana planeta Zemlje i izložba “Nastavit će se… Strip i vizualna kultura u Hrvatskoj”. Kao što je poznato, stripovi imaju svoje junake, a polaznici radionice će od reciklažnih materijala izraditi junake koji spašavaju planet Zemlju. Radionica je ekološki osviještena, odnosno materijal koji će polaznici koristiti za izradu skulptura je kućanski otpad koji se može reciklirati.

Nositelj projekta je Športski ribolovni klub Linjak Josipovac, partneri u provedbi su Javna ustanova za zaštitu prirode OBŽ, Dječji vrtić Osijek podcentar Josipovac i Osnovna škola Josipovac a suradnik u provedbi projekta je Muzej likovnih umjetnosti u Osijeku.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.