Kineski ministar vanjskih poslova: Kina će promicati suradnju Jug-Jug kako bi potaknula razvoj

Suradnja Jug-Jug izvrsna je inicijativa za zemlje u razvoju koje traže snagu kroz jedinstvo, a Kina će se pridružiti zemljama u razvoju kako bi radile na višim, širim i većim postignućima u suradnji Jug-Jug, rekao je u četvrtak kineski državni vijećnik i ministar vanjskih poslova. Yi.

Wang je to rekao obraćajući se događaju povodom obilježavanja 5. godišnjice osnivanja Fonda za pomoć za suradnju Jug-Jug i Instituta za suradnju i razvoj Jug-Jug.

Tijekom posljednjih pet godina, fond i institut razvili su se u važne javne proizvode za predanost Kine suradnji Jug-Jug, kao i važne međunarodne marke za zemlje u razvoju u promicanju suradnje Jug-Jug i održivog razvoja, naglasio je Wang.

Napominjući da je suradnja Jug-Jug sjajna inicijativa zemalja u razvoju koje snagu traže jedinstvom, Wang je rekao da će Kina nastaviti produbljivati ​​međunarodnu protuepidemijsku suradnju kako bi pomogla zemljama u razvoju da što prije prevladaju pandemiju, kao i gospodarsku suradnju i sredstva za život. pomoći zemljama u razvoju da postignu brz oporavak.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.