Xi uputio čestitku uoči Festivala žetve kineskih poljoprivrednika

Kineski predsjednik Xi Jinping je u srijedu uoči četvrtog Festivala žetve kineskih poljoprivrednika uputio čestitku poljoprivrednicima i ljudima koji rade u poljoprivredi i ruralnim područjima.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je naglasio ubrzanje modernizacije poljoprivrede i ruralnih područja kako bi se omogućilo stalno poboljšanje života poljoprivrednika.

Svladavajući ovogodišnje poteškoće kao što su epidemija bolesti COVID-19 i prirodne katastrofe, Kina je osigurala obilnu žetvu žitarica i snažnu poljoprivrednu proizvodnju, što je odigralo važnu ulogu u nastojanjima zemlje da ostvari napredak tijekom promjena i održi opću stabilnost, napomenuo je Xi.

Naglasio je ulogu ruralnog oživljavanja u ostvarenju nacionalnog preporoda.

Dok Kina kreće na novi put prema drugom stoljetnom cilju, fokus rada na poljoprivredi, ruralnim područjima i poljoprivrednicima je premješten na sveobuhvatno promicanje oživljavanja ruralnih područja, rekao je Xi.

Pozvao je partijske komitete i vlasti na svim razinama da provode glavne mjere, odluke i planove Centralnog komiteta KPK-e te daju prioritet razvoju poljoprivrede i ruralnih područja, kako bi poboljšali živote poljoprivrednika.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.