Razmišljanja o on-line nastavi oko blagdana Svih svetih

Razmišlja se, kako je najavio ministar unutarnjih poslova, te načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite, Davor Božinović, o tome da se oko blagdana Svih svetih – ne ide u školu, odnosno da se prijeđe na on-line nastavu. Potvrdio je to i ministar obrazovanja Radovan Fuchs, koji u Šibeniku sudjeluje na stručnom skupu Udruge srednjoškolskih ravnatelja.

Praznici su definirani kalendarom. Mogu se neke manje izmijene raditi, ali to poremeti satnicu u svim školama. Ne kažem da je nemoguće, ali je dosta komplicirano. Da, možda prijeđemo na nekakve oblike on-line, ali to ćemo vidjeti još, naglasio je ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Podsjetimo, Božinović je kazao kako se na današnjem sastanku premijera i članova nacionalnog stožera Civilne zaštite najviše govorilo o pojačanoj kontroli mjera koje su sada na snazi, prije svega korištenja maski u zatvorenom prostoru. Istaknuo je da će se nastaviti razgovori vezano za činjenicu da je gotovo 25 posto novozaraženih iz školskog sustava i “kako iskoristiti nadolazeće blagdane da se eventualno, ona dva dana, koja su radna u tom tjednu – ne ide u školu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.