U olimpijskom i paraolimpijskom selu ZOI-a u Pekingu 2022. u Yanqingu provedeni testovi svih čimbenika

U olimpijskom i paraolimpijskom selu Zimskih olimpijskih igara (ZOI-a) u Pekingu 2022. u Yanqingu je 11. i 12. prosinca provedeno više od 70 testova svih čimbenika, s oko 1460 sudionika uključenih u testiranje smještajnih, ugostiteljskih i medicinskih usluga.

“U olimpijskom i paraolimpijskom selu Yanqing su postavljeni objekti bez prepreka, uključujući rampe za osobe u invalidskim kolicima, dizala i hodnike, koji pružaju pristupačne usluge za osobe s invaliditetom”, rekao je Yan Han, tajnik operativne ekipe olimpijskog i paraolimpijskog sela u Yanqingu.

Za pružanje usluga stanovnicima sela će raditi fitness centar, rekreacijski centar, banka, kafić i poliklinika. U licenciranoj trgovini ZOI-a u Pekingu 2022. su proizvodi poput službenih figurica maskota Bing Dwen Dwena i Shuey Rhon Rhona bili dobro prihvaćeni među sudionicima.

U glavnoj blagovaonici Olimpijskog i Paraolimpijskog sela Yanqing, kroz čiji se prozor jasno vidi Nacionalni klizački centar, će sudionici moći uživati u globalnim okusima.

Izrađen je jelovnik od 678 naizmjeničnih jela, a sportašima će svaki dan tijekom igara u tri natjecateljske zone u Pekingu, Yanqingu i Zhangjiakouu biti dostupno oko 200 jela.

Selo će 23. siječnja sljedeće godine započeti s probnim radom za Zimske olimpijske i paraolimpijske igre u punom radnom vremenu, a trajati će 53 dana do službenog zatvaranja 16. ožujka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.