Xi pozvao američku zakladu da pomogne u promicanju prijateljstva

Kineski predsjednik Xi Jinping je odgovorio na pismo Adamu Fosteru, predsjedniku Zaklade Helen Foster Snow, pozivajući tu američku organizaciju da pomogne u promicanju prijateljstva između dviju nacija.

U pismu, poslanom 27. siječnja, Xi je istaknuo kako su Edgar i Helen Snow aktivno promicali kineski Gong He (Gung Ho) pokret industrijskih zadruga i odigrali važnu ulogu u uspostavi škole Shandan Peili u kineskoj pokrajini Gansu.

Kineski predsjednik je rekao kako visoko cijeni pozitivan doprinos obitelji Helen Foster Snow razvoju odnosa Kine i SAD-a tijekom godina.

Izrazio je nadu da će Foster i zaklada nastaviti slijediti primjer Snowova i dati nove doprinose jačanju prijateljstva i suradnje između kineskog i američkog naroda.

Foster je nedavno pisao Xiju, prisjećajući se doprinosa Helen Snow jačanju međuljudskog prijateljstva između Sjedinjenih Američkih Država i Kine.

Također je obećao da će nastaviti njezin duh promicanja prijateljstva i suradnje između ljudi dviju zemalja i stvoriti most za međuljudsku razmjenu i interakciju između SAD-a i Kine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.