Kineski BeiDouov željeznički projekt prošao pregled prihvatljivosti

Sveobuhvatni demonstracijski projekt primjene sustava BeiDou u željezničkoj industriji je u četvrtak prošao pregled prihvatljivosti, učinkovito unaprjeđujući duboku integraciju kineskog navigacijskog satelitskog sustava BeiDou (BDS-a) i sustava željeznice velike brzine, izvijestila je u nedjelju Kineska medijska grupa.

Projekt je, integrirajući velike podatke, internet stvari, 5G i računalstvo u oblaku, unaprijedio više od 8000 kompleta BeiDouove terminalske opreme u željezničkim poslovnim sektorima, kao što su istraživanje željezničkog inženjeringa te sustavi automatskog nadzora i upravljanja vlakovima velikih brzina.

Projekt je također proširen i primijenjen u područjima kao što su integracija prijevoza i putovanja te pozicioniranje i praćenje željezničkih greda i hitni popravci.

Kineski sustav BDS je ušao u novu fazu održivih stabilnih usluga i brzog razvoja, priopćio je 11. ožujka Kineski ured za satelitsku navigaciju .

Sustav BDS-3, mjeren globalnim sustavom kontinuiranog praćenja i evaluacije, pokazuje napredne pokazatelje performansi u pružanju usluga globalnog pozicioniranja, navigacije i mjerenja vremena, s izvanrednijom performansom u azijsko-pacifičkoj regiji, priopćio je ured.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.