Kineska zamjenica premijera apelira na suzbijanje COVID-19 u Šangaju u najkraćem mogućem roku

Kineska zamjenica premijera Sun Chunlan pozvala je u subotu na odlučne i brze korake kako bi se u najkraćem mogućem roku zaustavilo širenje COVID-19 u Šangaju, uputivši poziv tijekom inspekcijskog posjeta gradu.

Foto: Visual People

Foto: Visual People

Sun, također članica Političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, istaknula je nepokolebljivo pridržavanje dinamičnog pristupa nulti COVID-19 i mobiliziranje kapaciteta za testiranje na COVID-19, medicinskog osoblja i zaliha za prevenciju COVID-19 za podršku Šangaju u borbi protiv epidemije.

Foto: Visual People

Foto: Visual People

Zamjenica premijera pozvala je na pojačanje napora kako bi se osiguralo da se svi potrebiti testiraju, izoliraju, hospitaliziraju ili liječe.

Pozvala je na što skorije poboljšanje kapaciteta testiranja nukleinskih kiselina i organizaciju masovnih testiranja kako bi se dobila jasna slika epidemijske situacije.

Neophodno je proširiti improvizirane bolnice i određene bolnice za liječenje COVID-19, rekla je Sun, pozivajući na pripremu dovoljnih mjesta za karantenu i brzu akciju na prijenosu i liječenju pacijenata.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.