Nacionalna telekonferencija o sigurnosti na radnom mjestu održana u Pekingu

Centralni komitet Komunističke partije Kine (KPK) pridao je veliku važnost zrakoplovnoj nesereći koja se dogodila pri padu zrakoplova China Eastern Airlinesa na letu MU5735. Xi Jinping, generalni sekretar Centralnog komiteta KPK -a, predsjednik Narodne Republike Kine i predsjednik Centralne vojne komisije, dao je važne upute, zahtijevajući da se uloži svi napori u potrazi i spašavanju i da se pravilno ravna s posljedicama.

Kako bi se provele važne upute generalnog sekretara Xi Jinpinga, nedavno je u Pekingu održana nacionalna telekonferencija o sigurnosti na radnom mjestu kako bi se dogovorilo potpuno preuzimanje sigurnosnih odgovornosti i cjelokupno poboljšanje sigurnosti na radnom mjestu. Na konferenciji se obratio Liu He, član Političkog biroa Centralnog komiteta KPK i ravnatelj Komiteta za zaštitu na radu Državnog vijeća. Državni vijećnici Wang Yong i Zhao Kezhi, koji su i zamjenici ravnatelja Komiteta za sigurnost na radu, nazočili su konferenciji.

Na konferenciji je dogovoreno 15 mjera za daljnje jačanje odgovornosti za sigurnost na radu i sprječavanje većih i teških nesreća.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.