Četiri kola prije pred nogometašima Osijeka domaći je ogled s Istrom

Utakmica, u kojoj moraju tražiti isključivo pobjedu ako žele nastaviti borbu za titulu, igra se u Gradskom vrtu od 17 sati.

 

Na konferenciji za medije posljednji ovosezonski duel protiv sastava Gonzala Garcie pao je u drugi plan, jer su pozornost u najvećoj mjeri zaokupili događaji i odnosi na relaciji: trener – klupsko vodstvo, što je Nenad Bjelica komentirao riječima:

– Pokazao sam nezadovoljstvo na neki način. Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom segmentu vođenja kluba. Naravno da ja nisam zadužen za logistiku i iskazao sam svoje mišljenje vlasnicima o tome. Na njima je da vide kako dalje i na koji način možemo kao klub biti u pravom smislu KLUB. Jer to nije samo trener, igrači ili navijači. Klub su i strukture koje bi trebale biti značajnije u ovoj borbi s jačim protivnikom od sebe. U nekoj idealnoj strukturi, opet imamo manjak od 45 milijuna u proračunu u odnosu na protivnika. Mi bi morali biti perfektni, svi zajedno živjeti kao jedan za klub i biti odgovorni u radu da bi se pošteno mogli pohrvati s moćnijima od sebe, naglasio je Bjelica i dodao: – Rekao samo svoje mišljenje predsjedniku kluba u utorak. Bio je to jedan otvoren razgovor i očekujem reakciju, poboljšanje, jer to je interes Nogometnog kluba Osijek.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.