2. Noć Filozofskog fakulteta u Osijeku

Nakon dvije godine stanke zbog COVID-19  pandemije, na Filozofski se fakultet vraća Noć FFOS-a, koja će se održati u četvrtak, 2. lipnja 2022., i trajat će od 17 sati do dugo u noć. Program druge Noći Filozofskog fakulteta u Osijeku bit će ispunjen popularno-znanstvenim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima – pub kvizom, razgovorom o Krleži, književnom promocijom, čitanjem i pjevanjem poezije, DC partyjem, ugodnim druženjima…

NOĆ FFOS-a nastoji promovirati djelatnost Filozofskog fakulteta kao jedne od najstarijih osječkih visokoškolskih obrazovnih ustanova i sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, u prvome redu srednjoškolcima koji će zbog onoga što vide i čuju možda poželjeti postati našim studentima, ali i osječkoj javnosti u čiji se kulturni život Filozofski fakultet kontinuirano aktivno uključuje.

Program ovogodišnje NOĆI FFOS-a osmislili su studenti i profesori Filozofskog fakulteta.

Ovogodišnja manifestacija započinje u 17 sati tribinom u sklopu EstLab/FUZ&JA: Krleža o miru i ratu. Tribina će se održati u Maloj vijećnici (soba 39), a sudjeluju: Goran Rem, Igor Gajin i Željko Senković.

U 18 sati program se nastavlja promocijom Zbornika povodom 65. rođendana prof. dr. sc. Zlatka Kramarića. Na promociji će uz slavljenika sudjelovati prof. dr. sc. Helena Sablić Tomić, prof. dr. sc. Kristina Peternai Andrić , izv. prof. dr. sc. Ivan Trojan te  doc. dr. sc. Tatjana Ileš. Promocija Zbornika održat će se u Maloj vijećnici (soba 39).

U nastavku večeri selimo se ulicu dalje, u San Francisco Coffee House, gdje će se u 18.30 održati u javnosti sve popularniji pub kviz u organizaciji studentske udruge SOCIOS.

Večernji dio programa nastavit ćemo u FFOS-ovoj Sjenici, gdje će se u 19 sati održati večer čitanja i pjevanja poezije u izvedbi studenata Filozofskog fakulteta.

Druga i duga NOĆ FFOS-a završit će DC partyjem koji kreće u 20 sati u Sjenici FFOS-a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.