Održan prvi grupni intervju u Medijskom centru 20. Nacionalnog kongresa KPK-e

U Medijskom centru 20. Nacionalnog kongresa KPK-e 18. listopada poslijepodne održan je prvi grupni intervju. Glasnogovornici izaslanstava iz sedam pokrajina, regija i gradova, uključujući Peking, Tianjin i Hebei, predstavili su informacije o raspravi svojih izaslanstava o izvješću te odgovarali na pitanja kineskih i stranih novinara.

Sedmero glasnogovornika je, temeljem stvarnog stanja svojih područja, predstavilo povijesne rezultate i promjene u gospodarskom razvoju, poboljšanju života građana, zaštite ekologije i drugim sektorima ostvarene nakon 18. Nacionalnog kongresa KPK-e.

Odgovarajući na pitanja novinara glasnogovornici izaslanstava Pekinga, Tianjina i Hebeija su iz aspekta povezanosti industrijskih djelatnosti, infrastrukture i drugih sektora predstavili stanje u koordiniranom razvoju Pekinga, Tianjina i Hebeija.

Glasnogovornici izaslanstava Jilina i Liaoninga predstavili su unaprjeđenja poslovnog okoliša u svojim pokrajinama putem inovacija i povezani razvoj sjeveroistočnog djela Kine.

Glasnogovornici delegacija Shanxija i Unutrašnje Mongolije zasebno su predstavili unaprjeđenja visokokvalitetnog razvoja i razvoja nove energije kroz transformaciju industrijskih djelatnosti u tim pokrajinama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.