U nedjelju, 23.listopada s početkom u 20.00 sati u Kulturnom centru Osijek, koncertom Hrvatskog komornog orkestra pod dirigentskim vodstvom Valentina Egela, otvorit ćemo novu koncertnu sezonu Koncertnog ciklusa grada 2022./2023.

Koncertni ciklus grada u koncertnoj sezoni koja traje od listopada do lipnja, u Osijeku će ugostiti renomirana imena klasične glazbene scene te nastaviti, već 11. sezonu zaredom, obogaćivati kulturni život grada vrhunskim koncertima klasične glazbe.

U koncertnoj sezoni 2022./2023. nastavljamo i s koncertima u sklopu Obiteljske glazbene matineje namijenjenima djeci i zajedničkim obiteljskim posjetima kulturnim ustanovama i glazbenim događanjima.

Uz potporu Osječko-baranjske županije, neki od koncerata iz Koncertnog ciklusa grada i ove će sezone biti izvedeni u Đakovu, Našicama, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu… kako bi se obogatio koncertni život i ljepota glazbe prenijela  u manje gradove i duž čitave Osječko-baranjske županije.

Koncertni ciklus grada ostvaruje se uz potporu Grada Osijeka, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Osječko- baranjske županije, te su svi koncerti unutar Ciklusa i ove sezone potpuno besplatni za sve posjetitelje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.