Xi poslao pisani govor 15. kinesko-latinskoameričkom samitu poduzetnika

Foto: VCG

Kineski predsjednik Xi Jinping u srijedu je poslao pisani govor svečanosti otvorenja 15. kinesko-latinoameričkog samita poduzetnika.

Xi je istaknuo da će se Kina pridržavati temeljne nacionalne politike otvaranja, čvrsto slijediti strategiju otvaranja u kojoj svi dobivaju, držati se pravog smjera ekonomske globalizacije, nastaviti pružati nove prilike svijetu s novim razvojem Kine, promicati izgradnju otvorenog svjetskog gospodarstva i omogućivati više koristi za ljude iz svih zemalja, uključujući zemlje Latinske Amerike i Kariba.

Odnosi Kine i Latinske Amerike ušli su u novo doba jednakosti, uzajamne koristi, inovativnosti, otvorenosti i zajedničke koristi, rekao je, dodajući da je poslovna zajednica nova snaga za praktičnu suradnju Kine i Latinske Amerike, kao i graditelj i korisnik rasta bilateralnih veza.

Nadamo se da će se prijatelji iz poslovne zajednice nastaviti pridržavati neukrotivog i pionirskog poduzetničkog duha te djelovati kao promotor otvorenog razvoja, predvodnik inovativnog razvoja i praktičar zajedničkog razvoja radi davanja novih i većih doprinosa promicanju izgradnje zajednice Kine i zemalja Latinske Amerika I Kariba koja dijeli budućnost, napisao je Xi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.