Novi čelnik ureda za vezu u prvom obraćanju za Blagdan proljeća pozvao Hong Kong na iskorištavanje prilika

Zheng Yanxiong, novi ravnatelj Ureda za vezu Središnje narodne vlade u Posebnoj upravnoj regiji Hong Kong, u nedjelju je pozvao grad da iskoristi mogućnosti koje pruža kopno kako bi postigao veći prosperitet.

Zheng je poziv uputio u prvom obraćanju za Blagdan proljeća održanom u nedjelju poslijepodne, dan nakon što je Državno vijeće objavilo njegovo imenovanje na tu dužnost.

U video obraćanju, rekao je kako posebna upravna regija može postati prosperitetnija ako iskoristi ogromne prilike koje donosi modernizacija u kineskom stilu i sudjeluje u povijesnom procesu velikog preporoda kineske nacije.

“S prostranim zaleđem za razvoj, ogromnim potrošačkim tržištem i beskrajnim poticajem za inovacije na kopnu, domovina je lovcima na snove u Hong Kongu pružila široku pozornicu za pokazivanje svojih talenata”, rekao je Zheng.

Također je pozvao Hong Kong na sudjelovanje u međunarodnim razmjenama i suradnji kako bi povećao temeljnu konkurentnost u procesu konsolidacije svoje jedinstvene pozicije i prednosti u okviru politike “jedna zemlja, dva sustava”.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.